Veiledning/coaching

Veiledning

Slik jeg tenker på veiledning, så er det en form for guiding. Jeg ser på meg selv som en guide, en vandrer som har tråkket noen stier før, som vet om en vei, ja kanskje flere veier, som fører frem til et mål eller en opplevelse, men jeg vet ikke hva du oppdager på veien. Jeg vet heller ikke hva målet ditt er, det vet du bare selv. Kanskje du ikke en gang har et mål, du ønsker bare en tydeligere vei å gå på. En ny retning mens du er underveis. Eller bare et sted å bli hørt, sett, verdsatt og respektert. Kanskje du vil ha hjelp til å finne igjen balansen i livet ditt.

I den sammenhengen vil jeg by på meg sjøl, dele av min erfaring, gi deg det jeg har. Jeg har selv trådd feil, forstuet en ankel, brukket en arm, mistet balansen, både bokstavelig og i overført betydning og vet at etter smerte og fortvilelse kommer heling og forløsning.
Etter kaos kommer orden.
Det er der jeg kan hjelpe, støtte, oppmuntre og guide.

 

Coaching

Coaching er anneledes. Du blir stilt en del spørsmål som gjør at du begynner å tenke i nye baner. Det setter i gang en prosess hvor du går dypere inn i deg selv, dine egne troer og overbevisninger. Du vil oppdage hvem du er, hva du vil, hvor du vil, hva du står for og hva som begrenser deg. Jeg har spørsmålene, du har svarene. Sammen kan vi skape nye veier og finne nye løsninger og legge en plan for veien videre.
I NLP kan vi ta i bruk en rekke øvelser og teknikker som virker både befriende, oppklarende og retningsgivende.

Min måte å bidra på kan inneholde både veiledning og coaching. Det kommer an på hva du har behov for. Jeg er ikke eksperten på deg, det er du, men jeg kommer med mitt ekte genuine jeg. Velkommen som den du er.

Jeg vil allerede nå belønne deg for at du er innom denne siden og tar initiativ for å skape endring i ditt liv. Så den første timen får du til halv pris, 60-75 min, helt uforpliktende.
Det er en vinn/vinn situasjon, jeg får samtaletrening og du får forhåpentligvis et utbytte.
Hvis du vil fortsette, så blir vi enige om pris og veien videre.

For private maletimer med veiledning/tolkning, ta kontakt for individuelle avtaler.

Samtalene kan foregå på skype, pr.telefon eller ansikt til ansikt. Konfidensialitet og taushetsplikt er en selvfølge.

Hvis det viser seg at min veiledning/coachingstil ikke er noe for deg, så kan jeg henvise deg til noen andre kollegaer. Jeg har et bredt kontaktnett innefor coaching og veiledning.