Om meg

Picture0094

Hei!
Jeg er Lisbeth og jeg er på reise. Denne reisen som er livet. Jeg har kjent livet på godt og vondt og er her fremdeles. Nå i en ny utgave. Før trodde jeg at jeg var en tilskuer eller en passasjer, men etter at jeg flyttet fokus til å være deltager og sjåfør, så har det skjedd forunderlige ting på reisen. Til denne endringen har jeg trengt hjelpere. Og det er denne hjelpen mine hjelpere har gitt meg som jeg ønsker å bringe videre. Så sterkt endringsmateriale er det at det forplikter. Det forplikter å gi videre. Jeg ønsker selv å være en hjelper.

Jeg har alltid arbeidet med mennesker på et eller annet plan, og kommunikasjon har alltid fascinert meg. Jeg har utdanning innen frisørfag, helse og miljø, billedkunst og NLP som Master Practitioner. Og jeg er kurset innenfor mindfullness, mental trening og medisinsk qigong. På visittkortet mitt står det friskvernsarbeider, og i det begrepet legger jeg betydningen av å verne om friskheten. Arbeide for den. På alle livets områder. I alle livets faser. Dette ble veldig betydningsfullt da jeg selv opplevde å få en kronisk sykdom og måtte jobbe for å både akseptere den og lære å leve med den. Summen av dette har lagt grunnlaget for en dypere, sterkere og mere meningsfull opplevelse av livet. Selv om ikke alt er som før, så er mye allikevel det samme, bare på en helt annen måte.

Det er en tid for alt og den tiden er nå.

Jeg kan ikke alt om noe, men jeg kan noe om maling, jeg kan noe om mental trening, jeg kan noe om NLP, jeg kan noe om sykdom og jeg kan noe om friskhet og balanse. Alt dette handler om kommunikasjon – gjennom det kreative uttrykk, min indre stemme, min kommuniksjon med mitt  sanseapparat og min fysiologi. Gjennom kreativitet og kommunikasjon har jeg åpnet opp for en terapeutisk tilnærming til mine utfordringer.
Er dette noe som skaper gjenklang i deg, så kommer jeg deg gjerne i møte. Hos meg får du en håndfull respekt, en dose omsorg, en teskje kjærlighet, en knivsodd ærlighet, og en liten søt belønning 🙂

Ærlighet er livets syrlige frukt. Belønning er livets søte konfekt!

Velkommen inn i min verden!

 

Meg:-)