Bøker

Her vil jeg legge ut bøker som for meg har utgjort en forskjell og som jeg gjerne vil formidle til andre. Noen legges ut for salg her, mens andre kan du finne frem til selv.

 

Balansenøkler
Om å balansere kroppen og livet

Balansenøkler

Balansenøkler

Fra bokens omtale:
Balanse er ferskvare. Det er ikke noe vi opplever en gang for alle. Livet vil alltid bevege 
og riste oss i ubalanse. Den kan komme til uttrykk som sykdom, kriser eller bare en hverdag som halter. Balansenøkler er en selvhjelpsbok utenom det vanlige. I steden for å presentere metoder og teorier trekker Merete Sparre frem universelle og grunnleggende balanseforhold som hele tiden og  samtidig påvirker kroppen, sanser, sinn og relasjoner.

Bokanmelderen skriver at boken er et balansestykke i seg selv når den forbinder kropp og sinn, tro og viten, øst og vest, gammelt og nytt, naturvitenskap og alternativ medisin. Hvert kapitel avsluttes med en håndfull øvelser som gjør dette til en bruksbok man kan ha med seg lenge.

Dette er en genistrek av en bok. Og vakker og estetisk samtidig. Språkformen er lett og humoristisk, og vitner om visdom og erfaring sammensatt på en elegant og balansert måte. Merete snakker ofte i metaforer, billedspråk, som er enkelt å forstå og som gjør at vi kan “se det for oss”. Jeg tror dette er DEN boken som har åpnet mine øyne og ører for en mer sammensatt helhet med tanke på hvordan livets balanse forrykkes, og mulighetene for å rykke det tilbake igjen. Det handler om hvordan vi gjør livet. Både med språk, tanke og fysiologi.

I vår nåtidsverden hvor vi blir bombardert av inntrykk og hvor kravene til prestasjon er stort, er dette en håndbok i hvordan ta inn og sortere det hele. Hvordan stå i trykket? Hvordan puste med det som er? Før jeg traff Merete hadde jeg ikke ofret dette så mange tanker. Rett og slett fordi jeg ikke visste at det var noe jeg kunne gjøre. Nå når jeg kjenner dette stoffet så inderlig, både gjennom boken og Merete`s kurs, så kan jeg ikke være det foruten.
Det er livet før og etter.

Dette er en “must” bok for alle som føler seg ute av balanse, en lærebok i å balansere livet og oss selv.

Du får kjøpt den her til kr. 250 pluss porto kr 35

 

 

Snakk deg glad! 

Små larver kan bli til vakre sommerfugler.
En bok om hvordan du skal snakke til deg selv for å omprogrammere hjernen din.

Snakk deg glad!

Snakk deg glad!

Fra bokens omtale:
Vi går alle rundt og snakker til oss selv. Denne boken forteller litt om hva du skal si, slik at du kan utvikle deg i den retningen du ønsker. Vi er lykkeligst når vi greier å utnytte de evnene vi har fått utdelt. Lær deg å tro på deg selv og utvikle dine talenter!

Anne-Lise Østby sier innledningsvis: “Det jeg har oppdaget og erfart har gjort meg så glad at jeg ønsker å formidle det til andre.

Og hvilken motivasjon kan være bedre enn det?
Glade mennesker smitter!

Sitater fra boken:
Om selvbildet
“Jeg er en sterk person som tør ta de valgene som gjør meg til et lykkelig menneske!”
Om selvtillit
“Ord har den makt som mottakeren tillater”
Positivt selvsnakk
Jeg har ansvaret for mitt liv og for hver dag som går blir jeg bedre og bedre på alle måter.”

Og mye, mye mer…….

Bare les historien om jordbæret. Historien om hvordan ord kan virke inn på et barn. Ordene i seg selv er ikke negative, men opplevelsen blir det. Den handler om misforståelser, anger, om å be om unnskyldning og om tilgivelse.
Det er en så sterk historie i all sin enkelthet at den rørte meg til tårer.

Anne-Lise Østby har skrevet denne skatten av en bok som jeg anbefaler på det varmeste. Gjennom vakre, talende bilder, tekst og sitater leverer hun selvskrevet bondevett pakket inn i en nydelig forpakning av klokskap, ærlighet, læring og sannhet. Anne-Lise deler av sin raushet og erfaring på en enkel og liketil måte. Jeg trodde først hun var utdannet terapeut, mentaltrener eller innenfor NLP, men det viser seg at dette er levd liv og menneskekunnskap på høyt nivå.

Jeg koste meg med hver side i denne vakre boken og tror du også vil gjøre det samme.

Du får kjøpt den her til kr.200 pluss porto kr 35

 

 

Alt sitter i hodet!
Få et bedre liv med NLP!

Trine Åldstedt har skrevet et fyrverkeri av en bok som vil forandre livet ditt.
Gjennom lettlest tekst og enkle øvelser leder hun deg inn i en annen verden, en verden som vil gjøre at du får tilgang på dine skjulte ressurser og du vil oppdage en ny utgave av deg selv.

Alt sitter i hodet

Alt sitter i hodet

Fra bokens omtale:
Skap de forventningene du selv vil ha, oppdag hva du virkelig vil, få motivasjon og entusiasme, gi slipp på angst og andre uønskede følelser, bli venn med deg selv, få personlig vekst og tilgang på egne ressurser. Om du føler du har problemer med frykt, bekymringer, dårlig samvittighet, dårlig selvtillit, stress, vanskeligheter med å slutte å røyke eller treffe idealvekten, din så er NLP metoden å bruke.

Jeg har lest boka, gjort øvelsene, gått NLP skolen og kan love deg at du vil få glede og utbytte av denne. Den er som en kokebok, du får oppskriften med ingrediensene, så er det opp til deg å lage et godt måltid, dekke bordet og spise maten.

Boka kan kjøpes i bokhandelen eller hos Metaresource i Lillestrøm.